La millor manera de conèixer qui son els participants d'aquest treball col·laboratiu pensem que és mitjançant un prezi. A continuació us deixem que gaudiu d'una mini-biografia de cadascun de nosaltres. Gràcies!

Marc Forcada Sànchez. (20-12-1984) El mascle del grup. Estudiant de Grau d'Educació Primària de Blanquerna de 1r curs (durant la realització d'aquest wiki). Natural del barri barceloní de Sant Andreu on encara hi resideix actualment. Compagina els seus estudis a Blanquerna amb la seva feina de venedor d'una important multinacional tecnològica i com a jugador de bàsquet semi-professional. Actualment, jugador del CB Granollers de lliga EBA. Veieu aquí la seva fitxa.

Marina Deu Centelles. (30-11-1992). La més jove del grup. Estudiant de Grau d'Educació Primària de Blanquerna de 1r curs (durant la realització d'aquest wiki). Nascuda a Portbou (Girona), petit poble fronterer amb França. Actualment viu a Sabadell amb dos companys de pis ja que la distància de la seva ciutat natal amb la localitat on resideix és d'uns 170km aproximadament. És jugadora de l'equip de futbol femení, C.E Portbou de primera categoria

Olga Garcia Argany. (11-06-1986). La casada del grup. Estudiant de Grau d'Educació Primària de Blanquerna de 2n curs i recuperant aquest mòdul de 1r. Nascuda a Terrassa però ha viscut tota la vida al barri d'Horta de Barcelona. Tot i que fa tres anys que viu al Poblenou amb la seva parella. Compagina els estudis de Blanquerna amb la feina de venedora a l'Imaginarium.

Katia Acosta Valencia. ( 26-06-1979). La veterana del grup. Estudiant de 1er curs de Grau d'Educació Primària durant la realització d'aquest treball col·laboratiu. És de Sabadell, però ha viscut a Barcelona, a Menorca, a Itàlia, a Manresa... Fins el dia d'avui és cuinera professional, actualment treballa estius, nadals i esporàdicament alguns caps de setmana al restaurant Aligué de Manresa. Li agrada la natura, viatjar, l'esport, la música, el cinema, llegir, sortir amb els meus amics....